Project

Klokstraat

Heusden Zolder

In de Klokstraat te Heusden-Zolder vindt u deze laatste woning van de 4 charmante woningen, 2 aan 2 gekoppeld. De woning ligt in een doodlopende straat, in een mooie groene omgeving. Dus geen doorgaand verkeer en rust verzekerd!

In de onmiddelijke omgeving vindt u winkels, warenhuizen, scholen en openbaar vervoer. De op- en afritten van de E314 en de Meylandlaan liggen vlakbij.

Kortom: Een rustige ligging met een goede bereikbaarheid.

 

De woning ligt op een mooi perceel van 4 a., telt 3 slaapkamers en beschikt over een inpandige garage. De grote ramen aan de achter- en zijgevel geven de binnenruimte veel licht en een open karakter. Aan de straatkant is de gevel eerder gesloten voor meer privacy.

Het gebruik van degelijke materialen garandeert u optimaal wooncomfort. Vloerverwarming, hoge rendement gaswandketel en zonnepanelen zijn voorzien. Door deze technieken haalt de woning E-peil 27 en voldoet de woning reeds aan de energienormen van 2021. Naast een aanzienlijke besparing op het verbruik heeft u als bijkomend voordeel dat u de eerste 5 jaar bent vrijgesteld van onroerende voorheffing.

De greeploze keuken met eiland is afgewerkt met een granieten werkblad. De badkamer beschikt over een bad, douche en dubbel lavabomeubel.

Voor vragen of een bezichtiging kunt u steeds vrijblijvend contacteren.  

 

 

ja
Woongebied
nee
nee
ja
  • woningen: 4

Locatie

Locatie